Bio

Născut și crescut în Iași. În liceu (Negruzzi) am participat la numeroase olimpiade naţionale de fizică cu rezultate excelente. Între anii 2002-2007 am studiat la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universității Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi, pe care am absolvit-o in 2007 cu media 10, în calitate de şef de promoţie. Am urmat apoi studiile de masterat in inginerie electrică şi electronică la École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), Elveția, pe care le-am absolvit în 2009 cu lucrarea "Adaptive Network Coding in P2P Video Systems".

Între 2009 și 2012 am urmat studiile doctorale la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei a Universității Tehnice "Gheorghe Asachi" Iaşi, în domeniul prelucrărilor de semnal, sub îndrumarea prof.dr. Liviu Goraș. În 2012 am obținut titlul de doctor-inginer, summa cum laude, în urma susținerii tezei de doctorat intitulate "Contribuții la analiza și prelucrarea semnalelor prin tehnica achiziției comprimate" ("Contributions to signal analysis and processing using compressed sensing techniques").

Începând cu anul universitar 2012 -2013 sunt asistent universitar în cadrul departamentului de Telecomunicații al Facultății de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

Ce îmi place se fac

Să merg la munte, să joc sah, pe vremuri jucam şi bridge. Etern învăţăcel la chitară și pian.