Invitatie intalnire antreprenoriat si specialisti


Dragi studenţi

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi în data de 19 octombrie 2015, începând cu orele 11.00, în Aula Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Bd. Carol I, nr 11A,la o întâlnire cu antreprenori şi companii de succes ce-şi desfăşoara activitatea în oraşul Iaşi.

Evenimentul este dedicat în mod deosebit studenţilor cu aspiraţii antreprenoriale, dar participarea nu este limitată de acest interes, aşa că vă aşteptăm şi dacă v-aţi planificat începutul carierei ca angajat.

La întâlnire vă veţi întâlni cu reprezentanţi ai companiilor care au oferit stagii de practica studenţilor înscrişi in proiect şi cu care Universitatea are acorduri de colaborare, dintre care, până în momentul de faţă au confirmat participarea S. C. Elsys Design prin dl Ciprian Ciobanu – antreprenor si Director General, S. C. Electra prin dl Marian Berdan - antreprenor si Director General şi Continental Automotive Romania – prin dnii Bogdan Brinzila si Serban Mereuta – ingineri specialisti.

 

Proiectul “Practica azi pentru jobul de mâine!” şi-a propus să creeze un cadru flexibil şi inovator de integrare pe piaţa muncii a 400 de studenţi din regiunea Nord-Est, într-o perioada de 18 luni, cu un buget total eligibil de 1.222.734,50 lei.

 

Mai multe informaţii despre proiect puteţi găsi accesând http://www.etti.tuiasi.ro/stagii/

 

Persoană de contact :  Prof. dr. ing. Daniela Tarniceriu - Manager proiect; Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

E-mail: tarniced@etti.tuiasi.ro.