Inscriere grup tinta


Proiectul se adreseaza studentilor care studiaza in facultatile cu profil IT din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi care vor sa-si desfasoare stagiul de practica din programa universitara in cadrul proiectului, sau care vor sa primeasca sfaturi utile de la specialisti in consilierea si orientarea in cariera.

Mai multe despre care sunt avantajele participarii intr-un astfel de proiect gasiti la rubrica Ce va ofera proiectul?

Eligibilitatea dvs tine cont de urmatoarele conditii cumulative:

  1. sa fiti cetatean al unui stat membru al Uniunii Europene;
  2. sa aveti domiciliul sau resedinta legala in Romania;
  3. sa fiti student al TUIASI in cadrul unei facultati (si) cu profil IT

Pentru inscrierea in grupul tinta este necesar sa completati urmatorul chestionar (descarca aici), sa-l depuneti la expertii grup tinta/sala …. si sa va inregistrati in baza de date a proiectului (mai jos).

Va multumim si va asteptam! 

Download chestionar


 

Modul HR

Descriere

Prezentare

1

Cum sa obtin locul de munca dorit

 (despre CV, scrisoare, interviu)

Participand la acest modul veti invata sa va construiti un CV atractiv si sa va pregatiti cat mai bine pentru interviul de angajare. Desi par sarcini facile, in realitate ele fac diferenta intre candidatul castigator si restul candidatilor, deci nu este simplu deloc.

Vezi scurta prezentare aici

2

Drumul meu catre succes

(despre eficacitate personala)

La finalul acestui modul veti invata sa va prioritizati actiunile in vederea atingerii unor obiective pe care vi le asumati. Eficacitatea inseamna sa faci lucrurile care trebuie facute. Daca le faci si bine, esti si eficient si eficace.

Vezi scurta prezentare aici

3

Ascult si ma fac inteles

(despre comunicare)

Comunicarea te pune in valoare! Degeaba esti cel mai bun specialist, daca nimeni nu afla acest lucru. Invata sa asculti si vei fi ascultat la randul tau!

Vezi scurta prezentare aici

4

De unde vin ideile bune

(despre inovare si creativitate)

De unde vin ideile bune? Si cum facem sa le si punem in practica? Acest modul isi propune sa te faca sa-ti intelegi potentialul creativ si sa te ajute sa-l folosesti atunci cand ai nevoie de el.   

Vezi scurta prezentare aici

5

Singur sau in echipa (despre lucrul in echipa)

In cadrul acestui modul iti propunem diverse exercitii de evaluare si dezvoltare a spiritului de echipa, una dintre cele mai cautate competente cheie cautate de angajatori.

Vezi scurta prezentare aici

6

Orice proiect are un scop precis

(despre managementul proiectelor)

Participand la acest curs veti dobandi cunostinte de baza despre managementul proiectelor. Veti invata ce inseamna sa ai scopuri bine definite precum si mijloacele de atingere ale acestora in timp si cu resurse bine definite.

Vezi scurta prezentare aiciUltimul domiciliu stabil


Selecteaza cursurile la care doresti sa te inscrii: