Practica azi pentru jobul de maine!
POSDRU/161/2.1/G/136071

Prezentarea proiectului


Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Investeşte în oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"
Domeniul major de interventie 2.1. "Tranzitia de la scoala la viata activa"
Titlul proiectului: "Practica azi pentru jobul de maine!"
Contract nr. POSDRU/161/2.1/G/136071

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Proiectul “Practica azi pentru jobul de maine!” isi propune sa creeze un cadru flexibil si inovator de integrare pe piata muncii a 400 de studenti din regiunea Nord-Est intr-o perioada de 18 luni. Proiectul vizeaza atat corelarea cunostintelor teoretice acumulate in timpul studiilor cu cerintele pietei muncii, cat si consilierea si orientarea profesionala a acestora prin deprinderea de abilitati personale relevante pentru piata muncii si oportunitati sporite pentru participarea pe piata muncii. Proiectul dezvolta competente si abilitati necesare in vederea integrarii pe piata muncii pt 400 de studenti ai Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi in domenii de referinta pentru economia romaneasca, precum telecomunicatiile, microelectronica, automatica, industria software, etc.