Home Studenti Evaluarea cadrelor didactice
Evaluarea cadrelor didactice PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2018 00:00
În perioada 5 noiembrie – 9 noiembrie 2018 se desfăşoară acţiunea de evaluare a cadrelor didactice de către studenţii Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informației Iași, pentru toate disciplinele din anul universitar 2017-2018 (ambele semestre).

Aplicaţia de evaluare poate fi accesată, între orele 09:00 – 23:00, online, la această adresă, utilizând calculatoarele personale cu conexiune la Internet sau din cadrul sălilor ETTI în timpul orelor de laborator, conform următorului program:

- an II, RO + ENG, disciplina „Analiza asistată de calculator a circuitelor electronice", conform orarului
- an III, EA, disciplina „Automate programabile" , conform orarului
- an III, TST RO, disciplina „Microcontrolere" , conform orarului
- an III TST EN, disciplina „DSP" , conform orarului
- an III, MON, disciplina „LDH" , conform orarului
- an IV, EA, disciplina „EPIOC" , conform orarului
- an IV, TST RO, disciplina „Radiocomunicaţii", conform orarului
- an IV, TST EN, disciplina „Tehnologie Electronică" , conform orarului
- an IV, MON, disciplina „SIC" , conform orarului
- master, conform orarului, cu acordul cadrelor didactice

Accesul la aplicație se face pe baza de CNP propriu. După introducerea CNP-ului, selectaţi anul de studiu căruia aparțin disciplinele evaluate.

ATENŢIE:
 
• Autentificarea se poate realiza doar o singură dată, de aceea vă rugăm să faceţi evaluările tuturor disciplinelor într-o singură sesiune de lucru şi să completaţi toate câmpurile.
Anul de studiu care apare pe pagina de acces la chestionar se referă la anul de studiu căruia aparțin disciplinele evaluate (și nu la anul în care este înscris studentul evaluator)
Nu închideți browserul web (aplicația de navigare pe Internet) în timpul evaluării! Dacă închideţi sesiunea de lucru, nu veţi mai putea accesa aplicaţia.

În câmpul-text din partea de jos a formularului de evaluare, puteţi înscrie diverse sugestii, observaţii sau aprecieri ale dumneavoastră pentru disciplina evaluată şi cadrul didactic titular. Părerea dumneavoastră contează!
Dacă întâmpinaţi probleme în a accesa aplicaţia de evaluare, vă rugăm să trimiteţi un mesaj prin e-mail, cu descrierea problemei, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 
 
 
Ultima actualizare în Miercuri, 07 Noiembrie 2018 12:07